Kakeldekor vit och grå marmor DIY Kakeldekor i kvadratiska rutor

Kakeldekor

Kakeldekor "Egna mått" 6-pack - Vit & grå marmor

79 kr

Storlek
Hörn

Var vänlig ange följande:
Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Det är lätt att förstå varför Fixxi™ kakeldekor snabbt blivit en kundfavorit och storsäljare! Tillverkad i Sverige av högsta kvalitet och exakt tillskuren med de skarpaste precisionsverktygen garanteras ett perfekt resultat som inte gör någon besviken.

Fixxi - Perfect är en perfekt tillskuren kakeldekor efter dina egna mått. Hos oss är det inte mycket dyrare att få kakeldekoren tillskuren i exakt de mått du behöver. Vi kallar det Fixxi - Perfect. Dina exakta mått skärs ut med hjälp av en datorstyrd skärkniv som har en precision på +/ 0,1 mm för perfekt passning!

Förpackningen innehåller 6 st fyrkantiga kakeldekorer i de mått du själv väljer och med de hörn du själv väljer. På detta sätt vet du att resultatet blir perfekt med Fixxi Perfect!

Kakeldekor är för dig som gillar att inreda, uppgradera och försköna ditt hem. Med enkla medel och en liten peng kan du lyfta utseendet på ditt kök eller badrum enormt mycket. Kanske är du sugen på något nytt och modernt, kanske har du en spricka eller mindre skada i kaklet du vill dölja? Genom att använda kakeldekor istället för att riva ut befintligt kakel får du en ny och fräsch känsla. Samtidigt sparar du både pengar och miljö jämfört med en traditionell renovering!

Dekoren är väldigt lätt att använda. Den är självhäftande och gjord för att klara vardagens slitage och motstå solens blekning. 

Kakeldekoren har klister på baksidan, men kan självklart tas bort vid senare tillfälle om så önskas. Kvar blir i värsta fall endast några få klisterrester som enkelt kan torkas bort. Dekoren fäster bäst på blankt kakel och kräver en någorlunda en slät yta. Självklart är våtrumsmiljö och duschar inget problem för den här produkten, men vi rekommenderar inte att du använder den på golv.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.

© Fixxi 2021

FÄRG

Vit & grå, marmorerad

YTA

Denna kakeldekor har en slät yta. Ytan kan självklart rengöras ordentligt. För den dagliga rengöringen rekommenderar vi att bara använda en fuktig trasa och undvika starka rengöringsmedel.

STORLEK & TJOCKLEK

Kakeldekoren Fixxi Perfect säljs i kvadratisk eller rektangelform efter dina egna mått. Hörnen finns som i två varianter, antingen spetsiga eller försiktigt rundade. Kakeldekoren är ca 0,10 mm tjock, vilket gör den stabil men samtidigt lättbearbetad.  

MATERIAL, KVALITE & MILJÖ

Produkten är noga kontrollerad för att vara säker. Produkten är tillverkad av 100% PVC och självklart producerad under goda sociala förhållanden. 

Denna dekorplast fäster med icke-permanent klister på baksidan. Den är enkel att montera och gjord för att du ska få ett perfekt resultat, även om du aldrig monterat kakeldekor tidigare. 

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET 
  1. Börja med att rengöra kakelytan du ska dekorera.
  2. Häll några droppar diskmedel i en blomspruta och fyll med vatten. Har du ingen blomspruta kan du istället använda en skål
  3. Tag därefter bort det tunna skyddspappret på filmens baksida och spraya filmens klistriga sida med vatten eller doppa kakeldekoren du ska sätta upp härnäst i skålen med vattnet och diskmedel.
  4. Fukta sedan ytan du ska täcka. Använd gärna blomsprutan och spruta på rejält. Mer vatten minskar risken för bubblor, så snåla inte.
  5. Måtta in filmen på ytan där du vill ha kakeldekoren och stryk den på plats. Ta en torr duk eller en skrapa och tryck vatten och eventuella luftbubblor ut mot sidorna.
  6. Efter ungefär 12 timmar når klistret sin fulla styrka och sitter sedan säkert på plats.

Om du vid en senare tidpunkt vill ta bort kakeldekoren och återställa underlaget, så går det bra. Om du värmer dekorplasten med en hårtork släpper klistret lättare och du kan med lätthet dra bort dekoren. Nästan allt klister följer med filmen. Eventuella kvarvarande klisterrester torkar du utan problem bort. 

Material:    100% PVC       
Filmens yta: Slät, blank
Tjocklek:  Ca 0,10 mm
Adhesiv:  Klister (ej permanent)

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen