Kakeldekor moln DIY Kakeldekor med moln i kvadratiska rutor

Kakeldekor

Kakeldekor "Egna mått" 6-pack - Moln

Det är lätt att förstå varför Fixxi™ kakeldekor snabbt blivit en kundfavorit och storsäljare! Tillverkad i Sverige av högsta kvalitet och exakt tillskuren med de skarpaste precisionsverktygen garanteras ett perfekt resultat som inte gör någon besviken.

Fixxi - Perfect är en perfekt tillskuren kakeldekor efter dina egna mått. Hos oss är det inte mycket dyrare att få kakeldekoren tillskuren i exakt de mått du behöver. Vi kallar det Fixxi - Perfect. Dina exakta mått skärs ut med hjälp av en datorstyrd skärkniv som har en precision på +/ 0,1 mm för perfekt passning!

Förpackningen innehåller 6 st fyrkantiga kakeldekorer i de mått du själv väljer och med de hörn du själv väljer. På detta sätt vet du att resultatet blir perfekt med Fixxi Perfect!

Kakeldekor är för dig som gillar att inreda, uppgradera och försköna ditt hem. Med enkla medel och en liten peng kan du lyfta utseendet på ditt kök eller badrum enormt mycket. Kanske är du sugen på något nytt och modernt, kanske har du en spricka eller mindre skada i kaklet du vill dölja? Genom att använda kakeldekor istället för att riva ut befintligt kakel får du en ny och fräsch känsla. Samtidigt sparar du både pengar och miljö jämfört med en traditionell renovering!

Dekoren är väldigt lätt att använda. Den är självhäftande och gjord för att klara vardagens slitage och motstå solens blekning. 

Kakeldekoren har klister på baksidan, men kan självklart tas bort vid senare tillfälle om så önskas. Kvar blir i värsta fall endast några få klisterrester som enkelt kan torkas bort. Dekoren fäster bäst på blankt kakel och kräver en någorlunda en slät yta. Självklart är våtrumsmiljö och duschar inget problem för den här produkten, men vi rekommenderar inte att du använder den på golv.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.

© Fixxi 2021Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Material:    100% PVC       
Filmens yta: Slät, blank
Tjocklek:  Ca 0,10 mm
Adhesiv:  Klister (ej permanent)

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen