Väggtexter, Väggord & Väggdekor - Billigt!

Väggtext, väggord, väggdekor, fototapeter & fönsterfilm! Sveriges största utbud! 
 

Var har jag hamnat? 

Väggtext, väggord, väggdekor & wallies i mängder! Letar du efter något av detta har du kommit helt rätt! Detsamma gäller om du gillar att pryda dina väggar med en modern fototapet eller behöver lite fönsterfilm som insynsskydd. Unik Dekor är sedan flera år tillbaka en av Sveriges ledande webbutiker med inriktning på självhäftande väggdekor, väggord och väggtexter samt tapeter för barn och vuxna till snälla priser!


Vi har ett spännande och brett sortiment av väggtexter, väggord, väggdekor, wallies, fönsterfilm och fototapeter - vi kombinerar lågt pris och hög kvalitet! Vi erbjuder dig dessutom möjlighet att enkelt skapa egna väggtexter och väggord!

 

 

Väggdekor, väggtext och väggord? Vad är det?

Väggdekor, väggtext och väggord är ett modernt och enkelt sätt att förnya ditt hem och göra det lite mer personligt. Väggtext och väggord är utskurna av en mycket tunn vinylfilm och levereras på en överföringstejp så att du enkelt kan montera ditt väggord. Vi har billig väggtext och billiga väggord i alla möjliga och omöjliga färger och typsnitt. Hos oss köper du dessutom din väggtext, väggord och väggdekor väldigt både enkelt och billigt!

 

Vårt stora utbud av härliga väggord ger dig enkelt ett perfekt resultat som skapar intryck av att din väggtext är målad direkt på väggen av ett proffs! 


 

Vad finns det för väggdekor att välja på?

Med vårt breda sortiment av väggdekorationer, väggtexter, wallies och väggord får du inspiration och möjlighet att inreda allt från kök till barnrum. Köp billig väggdekor med dina favoriter från Disney eller Star Wars i jättestorlek eller välj något annat som du gillar. Vi har det mesta!

 

Förutom alla typer av traditionell väggdekor har vi dekor som är självlysande, spegelmaterial, whiteboard, chalkboard samt väggdekor av flera andra material. Vill du sätta upp väggdekor på en papperstapet så rekommenderar vi alltid Wallies som är en särskild väggdekor med ett klister som inte skadar tapeten. Kort sagt så har vi garanterat en väggdekor som passar dig och ditt hem! Och du...din väggdekoration är alltid billig hos oss!

 

 

Finns det verkligen spännade fönsterfilm?

Självklart finns det spännande fönsterfilm! Vi har flera olika färger och mönster för att du ska kunna göra dina fönster lika personliga som dina väggar. En del blockerar all insyn, en del bara delvis. Du väljer stil och utseende efter ditt eget behov. 

 

 

Kan jag köpa tapeter av er också?

Vi säljer massor av tapeter! Kolla in våra prisvärda barntapeter från flera olika tillverkare! Dessa färgglada och fantasieggande fondtapeter förvandlar rummet till något fantastiskt. Vi har även 100-tals skarpa fototapeter i olika storlekar. Kan detta vara Sveriges billigaste fototapeter

 

Vi har för övrigt även väggdekor framtagen för att sättas upp på tapeter! Våra utvalda Wallies original är en typ av väggdekor som inte förstör tapetserade (eller målade) väggar om de plockas bort. Självklart köper du Walltastic, fototapeter och Wallies till lika snälla priser som allt annat hos oss.

 

 

Är det tryggt att handla av er?

Självklart! Vi är sannolikt störst i Sverige på väggdekor, väggord och väggtext för att inreda hemmet. Vi har sålt väggtext, väggdekaler, väggord, wallies, tapeter och väggdekor på nätet sedan 2008. Vi har under denna period haft över 60 000 (!) nöjda kunder och har nu över 2 300 personer som gillar oss på Facebook. Så som du förstår är våra billiga väggtexter, väggord och väggdekorationer populära!

 

Självklart är vi sedan länge certifierade enligt kraven för Certifierad E-handel. Med andra ord kan du vara helt trygg när du köper din väggtext, väggord, dekor, fototapet, fönsterfilm eller andra produkter hos oss!

 

 

Är det svårt att beställa egna väggtexter?

Du kan snabbt och enkelt köpa billig väggtext, väggord, citat, bokstäveroch väggdekor av självhäftande vinyl eller skapa din egen väggtext med några snabba knapptryckningar. Så vare sig det rör sig om fototapeter, fönsterfilm eller väggtexter är svaret detsamma - hos oss handlar du lätt som en plätt!

 

 

Händer det något spännande hos er just nu?

Ja, verkligen! Vi har precis tagit in ännu fler prisvärda fototapeter i sortimentet! Hundratals motiv i olika storlekar och stilar. Nu kan du köpa en fondvägg för så lite som 249 kr! Nyligen introducerade vi nya väggord och väggtexter och tog in mycket ny väggdekor för barnrummet från populära RoomMates. Vi är störst på väggdekor redan idag och med den här utökningen av främst väggdekor för barn kommer ingen att kunna missa det.

 

Vi arbetar även på en egen kollektion med canvasord, alltså billiga väggord på canvastavlor och fina glastavlor i högblank finish. Kika in under kategorin tavlor, så ser du vad vi erbjuder.

 

 

    

Billig väggdekor - Köp här!Väggdekor

Billiga väggord - Klicka här! Väggord

Billiga fototapeter - Klicka här!Fototapeter

BIlligacanvastavlor - Klicka här!Canvastavlor

Billiga barntapeter - Klicka här!Barntapeter

Billig fönsterfilm - Klicka här!Fönsterfilm

Billig studentskylt - klicka här!Studentskylt

 

 

Allt material på våra sidor, inklusive all väggtext, väggord och väggdekor, på våra sidor är copyrightskyddat!

 Vi reserverar oss mot eventuella pris- och publiceringsfel. 

 

 Vi är svensk importör och distributör av RoomMates, 1Wall och W+G tapeter - nya återförsäljare välkomnas.

 


 

Unikgruppen Sverige AB   |   Telefon:042-453 08 32   |   E-post: kundtjanst@unikdekor.se   

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen