Välkommen till vårt stora sortiment av fototapeter!

 

Här hittar du billiga fototapeter med hundratals olika motiv i flera storlekar till sanslöst låga priser. Vi har motiv med natur, städer, licensierade Disneyfigurer, fotbollsklubbar och mycket annat.

 

Du väljer storlek efter din vägg. Ibland kan du behöva trimma tapeten för att få en perfekt passning. Vi har en även tapeter som är av minde format, vilket tillsammans med en snygg väggfärg ger ditt rum ett  modernt och snyggt intryck!

 

Vi säljer huvudsakligen papperstapeter av god kvalitet, men har även verkligt exklusiva non-woven/ easy-up tapeter. Båda varianterna säljs prismässigt långt under vad du vanligen hittar i fackhandeln.

 

 

Storlek Medium

Från 299 kr

Storlekar minimum 158 x 232 cm

 

Storlek Mega

Från 499 kr

Storlekar minimum 315 x 232 cm

 

Storlek XXL

Från 749 kr

Väggdekor av foto

Storlekar minimum 360 x 250 cm

 

 

                                     

Vill du se alla av våra fantastiska fototapeter?

Billiga fototapeter

 Här hittar du hela vårt sortiment!

 Direkt till fototapeterna>>

 

Vi har fototapeter i alla tänkbara motiv till sanslöst låga priser

 

Vi har det mesta - från kända monument, vacker natur & moderna städer till Disney och europeiska fotbollsklubbar på licens.

 

Köp en snygg & billig fototapet!

 

Direkt till fototapeterna>>

 

 

 

 

 

Vill du veta mer detaljer? 

 

Vi erbjuder:

  • Ett stort sortiment av prisvärda fototapeter med hög upplösning
  • Europeiskt tillverkade fotoprodukter av god kvalité 
  • Leverans inom en vecka
  • Sveriges trevligaste Kundtjänst - via telefon, e-mail och Facebook

 

Om jag inte blir nöjd?

Vi vill så klart att du ska bli helt nöjd. Har du fått en felaktig eller skadad produkt, så ersätter vi dig för denna eller skickar en ny. Vi står självklart för fraktkostnaden tillbaka vid alla fel som på något sätt kan kopplas till oss eller vår transportör. Våra köpvillkor hittar du i sin helhet här. Vi har ännu inte haft något reklamationsärende som vi inte kunnat lösa på ett bra sätt tillsammans med våra kunder. 

 

Vi är en Certifierad E-handel och följer givetvis alltid Konsumentverkets och Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Vi har dock aldrig haft något ärende som ens varit i närheten att hamna där. Ska du köpa fototapet så är vi helt enkelt ett riktigt bra alternativ med produkter av hög kvalitet, en lättillgänglig svensk kundtjänst och givetvis riktigt billiga fototapeter!

 

 

Eget foto eller motiv från vårt sortiment - vad ska jag välja?

En fototapet av eget foto ställer stora krav på kvalitet och upplösning. Ofta blir resultatet kanske inte riktigt vad du tänkt dig eller så blir priset skyhögt. Vi erbjuder ett bättre alternativ genom vårt breda sortiment av kvalitetssäkrade bilder och storlekar till riktigt förmånliga priser. Förutom att vara en professionell produkt till ett riktigt bra pris får du din nya tapet väldigt snabbt utan att behöva vänta på korrektur, tillverkning eller efterbearbetning. 

 

 

Frakt

Tapeter köps till samma låga fraktkostnad som alla andra produkter i vår webbutik - 29 kr!  Är din order på minst 800 kr skickar vi dessutom din beställning fraktfritt, oavsett vad du beställer.

 

Vi använder normalt sett DHL som transportör av våra tapeter. De sändningar hämtar du enkelt upp hos ditt närmaste ombud DHL (ICA, COOP, Pressbyrån, lokal handlare etc). 

 

 
 
 

 

 

Kvalitet & produktinformation

Våra fototapeter är miljövänliga, enkla att sätta upp och har fantastisk färgåtergivning. Bläcket som används när de trycks är UV-beständigt så att produkten får en lång livslängd och tillverkningen sker i Europa Trots allt detta är de också billiga, vilket brukar uppskattas. 

 

 

Uppsättning

Fototapeterna levereras i våder. Antalet beror på hur stor tapet du valt att köpa, men vanligen mellan 2-8 stycken. Innan tapeten sätts upp är det viktigt att förbereda fondväggen så att den blir jämn, t.ex. med spackling. En utförlig monteringsinstruktion medföljer självklart och tapetklister köper du billigt hos oss..

 

 

Hjälp via vår Kundtjänst

Känner du minsta osäkerhet så tveka inte att kontakta vår snälla Kundtjänst på telefon, email eller via Facebook. Vi är ett svenskt företag som funnits i branschen länge. Vi ger dig personlig service, är vana att hjälpa till och svarar på alla typer av frågor. Du når oss som alltid på:


 

 

 

   Telefon: 042 - 453 08 32 (måndag-fredag mellan kl. 10-14)

   E-post: kundtjanst@unikdekor.se

   Facebook: www.facebook.com/UnikDekor

 

 

 

 

   Tina Silverklang

Ägare av Unik Dekor

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen