Kundbetyg

 

Unik Dekor har över nu haft över 65 000 nöjda kunder sedan starten 2008! Vi är på alla sätt det trygga och smarta valet bland alla de butiker som säljer väggtexter, väggdekor, canvastavlor, tapeter och fönsterfilm.
 
Vi blir självklart både glada och stolta över alla de positiva mail och samtal vi får från er. Extra glada blir vi när vi då och då stöter på bloggar, recensioner, facebookinlägg och hemsidor från er som har köpt våra produkter och vill dela med er av positiva erfarenheter. Nedan har vi samlat några av de alla kommentarer vi hittat när vi letat på nätet eller som ni delat direkt med oss. Ni kan också läsa mer på vår Facebooksida www.facebook.com/UnikDekor där 2 400 personer gillar oss!
 
 

 

Vad skriver våra kunder om oss på vår Facebook-sida?
 

Helt fantastiska väggdekorer! Sitter bra på väggen till skillnad från många andra!

Katarina Sjöberg

 

Alla dekorer som jag beställde av er är uppe nu o jag är såå nöjd! Superfina och fäster bra. Toppbetyg!
Linda Gillsin

 
 
 

Vad berättar ni när ni mejlar och ringer till oss?

 
Tyvärr så har jag ingen facebook just nu, men jag kan bara säga att ni gjorde ett riktigt bra jobb och jag är väldigt nöjd med tavlan. Tack för den exceptionella servicen och för att ni svarade så snabbt som ni gjorde. Tack för allt!
José, Halmstad
 
Jag älskar er nätbutik. Tack för att ni finns! :-)
J.B, Orrviken
 
Hej! Jag har precis satt upp mitt fina väggord, det blev så bra! Tack så mycket! Kommer absolut köpa fler och även rekommendera er till mina vänner!
M.A, Hasslö
 
Jag har nu fått hem och satt upp min väggdekor! Jag är jättenöjd! ... Det var mycket lätt att hantera och sätta upp dekoren. Detta har ni fixat bra!:) Jag kommer definitivt att handla hos er snart igen och har redan rekommenderat er till vänner!
Mai, Göteborg
 
TUSEN TACK för helt fantastiska tavlor!!!!! De kommer att sättas upp i kväll så innan helgen kommer foton på alla tre till er! Har bara ett “problem”... får gå in på er hemsida igen och titta för nu behövs två till :-)
Anna-Lena, Anderslöv
 
 
 
 

Vad skrivs om oss på nätet?

 

En av våra kunder har skrivit en MYCKET omfattande recension och ger bl.a. produktkvalitet, pris, service, leverans, funktion hos webbutiken och bemötande från personalen högsta betyg.Tejpen vi använder skulle han gärna se lite mer mer klister i...så vi har nu bytt den!

http://www.ciao.se/unikdekor_se__Recension_38666

 

Maria har en aktiv shoppingblogg i norrländsk tidning. Hon skriver att hon verkligen rekommenderar oss och gillar både vårt stora utbud och fina dekorer. Monteringen beskriver hon som "superenkel". Datum för inlägg är 20090914.

http://www.nsd.se/blogg/bloggare.aspx?blogg=4798252&archive=2009-09-28

 

Therese har en aktiv och välbesökt modeblogg. Mitt bland shopping och fashion visar hon bilder från sitt hem där våra dekorer har fått en framskjuten plats. "Smidig leverans, suveränt kundbemötande och superfin dekor" är kommentarer som gör oss glada!

http://shoppingandfashion.se/hemma-hos-therese-vaggdekor/

 

"Albins-mamma" har köpt en väggdekor till sin hall som hon blev jättenöjd över!

http://www.styleroom.se/album/8239

 

Babyportalen.se har i en blogg valt att lyfta fram våra Room Make-Over Kit som ett enkelt sätt att förnya barnrummet!

http://www.babyportalen.se/blogg/tag/barnrumsinreding

 

Anna från Mölnbo glädjs över sin nya dekor som fick plats på sonens dörr.

http://www.annakarlsson.se/blogg/category/vinster/

 

En kund från Torslanda gillar sitt nya väggord - och våra låga priser :-) . En bild visar hur enkelt de monterar texten.

http://www.styleroom.se/album/5106

 
Drift & produktion:  Wikinggruppen