Goda råd inför julhandeln

 

När är sista beställningsdag för julklappar?
Du kan beställa dina julklappar fram t.o.m. 20 december kl. 23:59. Detta gäller dock inte fotoprodukter som tillverkas från ditt eget foto. Du behöver inte köpa extra expressleverans – vi skickar dina produkter så snabbt det bara går ändå!

 

Vad kostar frakten till jul?
Alla beställningar av produkter till ett värde av minst 400 kr skickar vi helt fritt. Är din order på ett lägre varuvärde så kostar frakten 29 kr, oavsett hur mycket du beställer.


Hur länge gäller min returrätt på köpta julklappar?
Returrätten för julklappar gäller från den 13 november 2015 till och med den 31 januari 2016. Returrätten gäller inte när du beställt en kundunik produkt som t.ex. en canvastavla av eget foto eller en väggtext som du själv skapat. Vid utnyttjande av returrätten står du som kund för frakten. Kontakta oss innan du skickar tillbaka varan, så hjälper vi dig!
Obs! För att returen ska godkännas måste produkten vara oanvänd och returneras i originalförpackning.

 

Hur gör jag om jag vill byta en produkt?
Ett byte hanteras enligt returrätten.
Kontakta oss så hjälper vi dig!

 
Hur skickar jag en order som julklapp till någon annans adress?
Det är endast mottagaren som kan hämta ut paketet hos postombud. Vi rekommenderar dig att kontakta oss om du vill skicka en gåva till en person som bor på en adress där du inte själv kan hämta ut och lämna över paketet. Vi ser bl.a. till att du får faktura eller kvitto till din egen adress.

Mitt paket har inte kommit fram inom utsatt leveranstid. Vad gör jag?
Posten har som mest att göra innan jul. Vi gör allt vi kan för att hjälpa dig om din försändelse blivit försenad, men vi ber dig att vänta ytterligare någon dag innan du kontaktar oss. Vi kan tyvärr inte garantera att Posten håller utlovade leveranstider, men av erfarenhet vet vi att leveranserna brukar fungera utmärkt även kring jul.

Drift & produktion:  Wikinggruppen