Små blommor Små blommor Små blommor Små blommor

Fönsterfilm 3D (statisk)

Små blommor

Fin fönsterfilm med små blommor. Denna fina fönsterfilm ger härliga ljuseffekter när solen skiner på den. Modellen ger mindre skydd mot insyn än en traditionell frostad, vilket är perfekt när du själv också vill kunna se lite mer ut. 

Vår 3D-film skiljer sig från ”vanlig” frostad fönsterfilm. Den är betydligt mer nyanserad och har mönster som är ”etsade” i olika djup & riktning istället för tryckta i olika färger. Denna produktionsmetod gör fönsterfilmen betydligt mer levande och skapar spännande effekter och variationer i solljuset.

Notera att denna modell inte ger fullständigt insynsskydd. Det går alltså att se igenom om man tittar mellan mönstrets objekt, men å andra sidan får man ett väldigt fint ljusinsläpp och en väldigt fin fönsterdekoration.

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs statiskt på fönstrets insida med hjälp av vatten. Det gör fönsterfilmen enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med vår lättmonterade fönsterfilm skapar du en trivsam inomhusmiljö på några minuter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Grad av insyn:     Hög transparens - stor insyn      
Filmens yta:  Slät etsning
Tjocklek:  Ca 0,3 mm
Adhesiv:  Fäster statiskt utan klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
Blev jättefint ihop med mina orkideer som jag nu hoppas även är lite skyddade från solen :)
Motsvarar väl mina förväntningar mvh Lena
Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen