Fönsterfilm (statisk)- Tryck Frost Vinranka Vit Fönsterfilm (statisk)- Tryck Frost Vinranka Vit

Fönsterfilm (statisk)- Tryck Frost Vinranka Vit

79 kr

Bredd
Längd
Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Frakt endast 29 kr (fritt över 800 kr)
  •   Beställ före 12:00, så skickar vi samma dag
  •   Öppet köp i 30 dagar

Frostad fönsterfilm med mönstertryck till väldigt bra pris! Detta är en riktigt populär modell med snyggt tryckt av vita vinrankor på en frostad fönsterfilm. En vacker inredningsdetalj trots sitt diskreta mönster. Fönsterfilmen hindrar insyn och fäster helt utan klister.

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs ”statiskt” på fönstret från insidan. Det gör att den är enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och lämnar inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med en lättmonterad fönsterfilm i frostat/ suddigt utförande skapar du en väldigt trivsam inomhusmiljö på några minuter.

FÄRG

Vita virvlar på ljusgrå film.

GRAD AV INSYN

Denna fönsterfilm ger fullständigt insynsskydd.

STORLEK

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 4560 och 90 cm. Du kan fritt välja mellan längderna 1,23och 5 meter.

MATERIAL, KVALITE & MILJÖ

Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad och godkänd enligt SS-EN 71-3 (samma som leksaker). UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden och certifierad enligt både BSCI och TÜV.

Denna fönsterfilm fäster statiskt på insidan av ditt fönster, helt utan klister. Den är enkel att montera och gjord för att du ska få ett perfekt resultat även om du aldrig satt upp fönsterfilm tidigare. 

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET 
  1. Börja med att rengöra fönsterrutan och mät upp fönstrets storlek.
  2. Nu skär eller klipper du till filmen så att den är något större än fönstrets glasyta. Exakt passning skär du till längs fönstrets kanter när den sitter på plats för bästa resultat. Känner du dig osäker så kan du så klart skära till filmen direkt, men då rekommenderar vi att göra den någon millimeter mindre än rutan.
  3. Fukta fönstret ordentligt med t.ex en blomspruta. Ha gärna ett par droppar diskmedel i vattnet.
  4. Ta bort den tunna skyddsplasten på filmens baksida. Det är lätt att glömma detta moment, men skyddsplasten måste bort för att fönsterfilmens statiska egenskaper ska fästa mot din ruta.
  5. Måtta in filmen på fönsterrutan och stryk ut mot sidorna. Ta en torr duk eller en fönsterskrapa och tryck vatten och luftbubblor ut mot sidorna. Lägg gärna en handuk under fönstret. 
  6. Ta nu en linjal och skär försiktigt med en kniv längs fönstrets sidor för att ta bort överflödig film och få en perfekt passform. 

Eftersom fönsterfilmen fäster statiskt och inte har något klister på baksidan så är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd. Så länge du inte skär upp den i för liten storlek så går det helt enkelt inte att misslyckas!

Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
av
Bra pris, lättuppsatt precis som de lovat. Tummen upp!
av
De var super bra för vårt fönster o vackert .
Drift & produktion:  Wikinggruppen