Block & cirklar Block & cirklar

Fönsterfilm 3D (statisk)

Block & cirklar

129 kr

Bredd (centimeter)
Längd (meter)
Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  • --- Billigare meter-pris ju mer du köper! ---
  •   Fraktfritt över 400 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Detta är en vacker fönsterfilm med laserframställda former som cirklar, kvadrater och rektanglar. Kvadraterna är ca 2,5 x 2,5 cm och cirklarna har ungefär samma diameter.

Vår 3D-film skiljer sig från ”vanlig” frostad fönsterfilm. Den är betydligt mer nyanserad och har mönster som är ”etsade” i olika djup & riktning istället för tryckta i olika färger. Denna produktionsmetod gör fönsterfilmen betydligt mer levande och skapar spännande effekter och variationer i solljuset.

Notera att denna modell inte ger fullständigt insynsskydd. Det går alltså att se igenom om man tittar mellan mönstrets objekt och även genom vissa av formerna, men å andra sidan får man ett väldigt fint ljusinsläpp och en väldigt fin fönsterdekoration.

Filmen har inget klister på baksidan utan fästs statiskt på fönstrets insida med hjälp av vatten. Det gör fönsterfilmen enkel att sätta upp, ta ner och flytta till ett nytt ställe. Självklart skadas filmen inte och den lämnar heller inga märken på fönstret.

Frostad fönsterfilm är ett bra insynsskydd och samtidigt ett enkelt, billigt och praktiskt sätt att slippa direkt solljus. Med vår lättmonterade fönsterfilm skapar du en trivsam inomhusmiljö på några minuter.

FÄRG

Ljust grå med genomskinliga klara partier.

GRAD AV INSYN

Denna fönsterfilm ger viss insyn.

STORLEK

Fönsterfilmen säljs som standard i bredd 4560 och 90 cm. Du kan fritt välja mellan längderna 1,23och 5 meter.

MATERIAL, KVALITE & MILJÖ

3D-filmen är också kraftigare än vanlig frostad film och av extremt hög kvalitet. Produkten innehåller inga gifter eller farliga ämnen och är testad och godkänd enligt SS-EN 71-3 (samma som leksaker). UV-skydd och statisk förmåga är testat och godkänt med högt utfall. Produkten är tillverkad under goda sociala förhållanden och certifierad enligt både BSCI och TÜV.

Denna fönsterfilm fäster statiskt på insidan av ditt fönster, helt utan klister. Den är enkel att montera och gjord för att du ska få ett perfekt resultat även om du aldrig satt upp fönsterfilm tidigare. 

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET 
  1. Börja med att rengöra fönsterrutan och mät upp fönstrets storlek.
  2. Nu skär eller klipper du till filmen så att den är något större än fönstrets glasyta. Exakt passning skär du till längs fönstrets kanter när den sitter på plats för bästa resultat. Känner du dig osäker så kan du så klart skära till filmen direkt, men då rekommenderar vi att göra den någon millimeter mindre än rutan.
  3. Fukta fönstret ordentligt med t.ex en blomspruta. Ha gärna ett par droppar diskmedel i vattnet.
  4. Ta bort den tunna skyddsplasten på filmens baksida. Det är lätt att glömma detta moment, men skyddsplasten måste bort för att fönsterfilmens statiska egenskaper ska fästa mot din ruta.
  5. Måtta in filmen på fönsterrutan och stryk ut mot sidorna. Ta en torr duk eller en fönsterskrapa och tryck vatten och luftbubblor ut mot sidorna. Lägg gärna en handuk under fönstret. 
  6. Ta nu en linjal och skär försiktigt med en kniv längs fönstrets sidor för att ta bort överflödig film och få en perfekt passform. 

Eftersom fönsterfilmen fäster statiskt och inte har något klister på baksidan så är det bara att försöka igen om du inte blev helt nöjd. Så länge du inte skär upp den i för liten storlek så går det helt enkelt inte att misslyckas!

Grad av insyn:     Transparenta partier - lite insyn     
Filmens yta:  Slät etsning
Tjocklek:  Ca 0,3 mm
Adhesiv:  Fäster statiskt utan klister

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen