Miljöfrakt

5 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret

Minska din miljöpåverkan på ett smart och enkelt sätt!

Genom att välja Miljöfrakt vid transporten, kan du på ett mycket direkt och konkret sätt själva bidra till en minskning av växthusgastillskottet. Via DHLs tjänst Skicka grönt köper du på detta sätt en CO2 reducerad frakt. 

Varje gång du checkar ut i vår e-handel och väljer Miljöfrakt köper du in dig i andelar i DHLs samlade kapacitet av klimatreducerande frakt via Skicka Grönt. Kostnaden är 5 kr per försändelse.

Andelarna är inte knutna till en speciell sträcka. Istället möjliggör Skicka Grönt att DHL ersätter ett fossilt transportavsnitt med fordon som går på förnyelsebara bränslen där de gör som mest nytta.  Hela processen, från produktion till försäljning verifieras av en oberoende part. Priset för Skicka Grönt baseras på merkostnaden för miljöinvesteringar i dyrare teknik och bränslen. Givetvis går hela summan du betalar direkt från oss vidare till DHLs initiativ.

Hur kan du då veta att vi verkligen beställer DHL miljöfrakt? Jo, på adresslappen finns då ett svart fält med texten "CO2". På så vis vet du att vi har gjort det vi ska göra!

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen