Dekorplast (metervara)

Dekorplast - Metallic Brons Borstat

Dekorplast är perfekt för dig som gillar att inreda, förnya och förbättra ditt hem. Genom att klä om istället för att köpa nytt får du en ny och fräsch känsla, samtidigt som du sparar både pengar och miljö!

Dekorplasten fungerar även perfekt för scapbooking, cardmaking och andra hobbyprojekt!

Dekorplasten är självhäftande, väldigt lätt att montera och finns i massor av färger, mönster och strukturer. En perfekt produkt för hobbyprojekt och att fräscha upp din byrå, skåp, bänk, lådor, askar, pärmar, böcker  – ja i princip det mesta!

Tack vare att produkten är enkel att få ett perfekt resultat med till en väldigt låg kostnad har den blivit omåttligt populär de senaste åren. Du hittar den även under namn som kontaktplast, dekorfolie, designfolie, dekorationsfilm, möbelfolie och liknande.

Vi säljer dekorplast från några av Europas mest välrenommerade leverantörer med mycket bra kvalitet. Dekorplasten säljs i olika bredder och längder beroende på vad du behöver och väljer att beställa. 

Dekorplasten är enkel att arbeta med vid veck och hörn och på baksidan finns ett rutmönster om 10x10 mm för att du enklare skall kunna klippa eller skära helt rakt. Dekorplasten är tålig och kan självklart rengöras ordentligt. 

Filmen har klister på baksidan, men kan tas bort vid senare tillfälle om så önskas utan att lämna annat än några få klisterrester som sedan kan torkas bort.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Material:    100% PVC       
Filmens yta: Metallic, slät
Tjocklek:  Ca 0,10 mm
Adhesiv:  Klister
Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Finns även i dessa färger/storlekar


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen