Självhäftande spegel folie på rulle Dekorplast med spegel som har klister på baksidan Spegel på rulle blank nog att spegla sig i

Kontaktplast (45x150 cm)

Dekorplast Spegel Folie

Dekorplast är perfekt för dig som gillar att inreda, förnya och förbättra ditt hem. Dekorplasten fungerar även perfekt för scapbooking, cardmaking och andra hobbyprojekt! Just denna modell bör dock inte vikas runt hörn, utan gör sig bäst på plana ytor pga tjocklek och styvhet i spegelfolien.

Dekorplasten är självhäftande, väldigt enkel att montera och finns i massor av färger, mönster och strukturer. En perfekt produkt för hobbyprojekt och att fräscha upp din byrå, skåp, bänk, lådor, askar, pärmar, böcker  – ja i princip det mesta!

Tack vare att produkten är enkel att få ett perfekt resultat med till en väldigt låg kostnad har den blivit omåttligt populär de senaste åren. Du hittar den även under namn som kontaktplast, dekorfolie, designfolie, dekorationsfilm, möbelfolie och liknande.

Vi säljer dekorplast från en av Europas mest välrenommerade leverantörer – Linea Hogar Deco. Detta är en leverantör som enbart säljer produkter med bra kvalitet. Dekorplasten säljs på en färdig rulle som är 150 cm lång och 45 cm bred. Vissa av våra designer säljs även som 90 cm breda, för de lite större projekten.

Just denna dekorplast av spegelfolie är inte lämplig att vika och klä in möbler med. Spegelfolien är lite tjockare och styv, så den passar bäst när man sätter den på plana ytor.

Filmen har klister på baksidan, men kan tas bort vid senare tillfälle om så önskas utan att lämna annat än några få klisterrester som sedan kan torkas bort.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Material:    100% PVC       
Filmens yta: Spegel, slät
Tjocklek:  Ca 0,15 mm
Adhesiv:  Klister

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen