Dekorplast med korkmatta Korkmatta på rulle Anslagstavla med korkmatta som klistrats fast

Kontaktplast (45x150 cm)

Dekorplast Korkmatta självhäftande

Dekorplast är perfekt för dig som gillar att inreda, förnya och förbättra ditt hem. Genom att klä om istället för att köpa nytt får du en ny och fräsch känsla, samtidigt som du sparar både pengar och miljö!

Dekorplasten fungerar även perfekt för scapbooking, cardmaking och andra hobbyprojekt!

Dekorplasten är självhäftande, väldigt enkel att montera och finns i massor av färger, mönster och strukturer. En perfekt produkt för hobbyprojekt och att fräscha upp skåp, bänkar, lådor, askar och möbler – ja i princip det mesta!

Tack vare att produkten är enkel att få ett perfekt resultat med till en väldigt låg kostnad har den blivit omåttligt populär de senaste åren. Du hittar den även under namn som kontaktplast, dekorfolie, designfolie, dekorationsfilm, möbelfolie och liknande.

Vi säljer dekorplast från en av Europas mest välrenommerade leverantörer – Linea Hogar Deco. Detta är en leverantör som enbart säljer produkter med bra kvalitet. Dekorplasten säljs på en färdig rulle som är 1,5 meter lång och 45 cm bred. Vissa av våra designer säljs även som 90 cm breda, för de lite större projekten.

Den här dekorplasten har ett lager naturlig kork på framsidan så att du t.ex. själv kan skapa anslagstavlor i olika former där du kan nåla fast saker.

Filmen har klister på baksidan, men kan tas bort vid senare tillfälle om så önskas utan att lämna annat än några få klisterrester som sedan kan torkas bort.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Material:    100% PVC  + naturlig kork      
Filmens yta: Naturlig kork
Tjocklek:  Ca 0,10 mm + 1,2 mm kork
Adhesiv:  Klister

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen