Dekorplast - 90 x 300 cm - Linjer Guld/ Svart Dekorplast - 90 x 300 cm - Linjer Guld/ Svart Dekorplast - 90 x 300 cm - Linjer Guld/ Svart Dekorplast - 90 x 300 cm - Linjer Guld/ Svart

Dekorplast Premium (90 cm bred)

Dekorplast - 90 x 300 cm - Linjer Guld/ Svart

299 kr

Finns i lager
Finns ej i lagret
.

Finns ej i lagret
  •   Fraktfritt över 500 kr (annars 49 kr)
  •   Skickas senast dagen efter beställning
  •   Öppet köp i 30 dagar

Dekorplast är perfekt för den som gillar att inreda, förnya och förbättra sitt hem. Vårt Premium-sortiment av dekorplast består av verkliga kvalitetsprodukter. Materialet är extra kraftigt, tåligt och ytan på den här produkten har en exklusiv struktur

Genom att klä om istället för att köpa nytt får du en ny och fräsch känsla, samtidigt som du sparar både pengar och miljö!

Dekorplasten är självhäftande, väldigt enkel att montera och finns i massor av färger, mönster och strukturer. En perfekt produkt för att fräscha upp dörrar, möbler, garderober, skåpsluckor, väggar – ja i princip det mesta!

Tack vare att produkten är enkel att få ett perfekt resultat med till en väldigt låg kostnad har den blivit omåttligt populär de senaste åren. Du hittar den även under namn som kontaktplast, dekorfolie, designfolie, dekorationsfilm, möbelfolie och liknande.

Vi säljer dekorplast från en av Europas mest välrenommerade leverantörer – Linea Hogar Deco. Detta är en verklig kvalitetsprodukt. Dessutom är dekorplasten hela 90 cm bred, vilket underlättar enormt vid lite större projekt. När du köper denna produkt får du hela 3 meter på rullen.

Dekorplasten är 0,15 mm tjock vilket är rejält, men samtidigt är den enkel att arbeta med vid veck och hörn. Dekorplasten är tålig mot både stötar och fläckar och kan självklart rengöras ordentligt.

Filmen har klister på baksidan, men kan tas bort vid senare tillfälle om så önskas utan att lämna annat än några få klisterrester som enkelt kan torkas bort.

Tänk på att det är svårt att exakt återge en färg och nyans på bildskärmen, så beroende på dina inställningar och din skärms tillverkare kan bilden avvika något från den verkliga produkten.

FÄRG

Guld/svart

YTA

Denna dekorplast har en strukturerad yta, s.k. embossing, som ger produkten ett väldigt exklusivt utseende. Ytan är tålig mot stötar och kan självklart att rengöras ordentligt. För den dagliga rengöringen rekommenderar vi dock att bara använda en trasa och vanligt vatten.

STORLEK & TJOCKLEK

Dekorplasten säljs som standard i bredd 90 cm. Produkten säljs på rulle innehållande 3 meter. Dekorplasten är 0,15 cm tjock, vilket gör den stabil men samtidigt lättbearbetad.

MATERIAL, KVALITE & MILJÖ

Produkten är noga kontrollerad för att vara säker och uppfyller EUs miljöregler för REACH - alltså EUs förordning för att skydda både människors hälsa  och miljön från farliga kemikalier. Här kan du läsa mer om REACH>>

Produktens är tillverkad av tålig PVC och självklart producerad under goda sociala förhållanden. 

Denna dekorplast fäster med klister. Den är enkel att montera och gjord för att du ska få ett perfekt resultat, även om du aldrig arbetat med dekorplast tidigare. 

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET 
  1. Börja med att rengöra ytan du ska klä in och mät upp ungefärlig storlek.
  2. Skär eller klipp till dekorplasten så att den är något större än ytan du ska täcka (eller i exakt storlek om det är en enklare yta). På baksidan finns ett rutmönster vilket underlättar arbetet.  
  3. Fukta ytan du ska täcka med vatten. Använd t.ex en blomspruta och spruta på rejält. Du kan ha ett par droppar diskmedel i vattnet.
  4. Ta bort det tunna skyddspappret på filmens baksida och spraya även filmens klistriga sida med vatten. 
  5. Måtta in filmen på ytan där du vill ha plasten och stryk den på plats. Ta en torr duk eller en skrapa och tryck vatten och eventuella luftbubblor ut mot sidorna. Lägg gärna en handuk under. 
  6. Ta nu en linjal och skär eller klipp bort överflödig plastfilm så att du får ett fint resultat. 
  7. Efter ungefär ett dygn når klistret sin fulla styrka och sitter sedan säkert på plats.

Om du vid en senare tidpunkt vill ta bort dekorplasten och återställa underlaget, så går det bra. Med en hårtork värmer du dekorplasten så att klistret släpper och du kan sedan dra bort denna. Nästan allt klister följer med filmen, och eventuella kvarvarande klisterrester torkar du sedan bort. 

Material:    100% PVC       
Filmens yta:  Struktur (embossing)
Tjocklek:  Ca 0,15 mm
Adhesiv:  Klister

 

 

Rekommenderade tillbehör till denna produkt


Finns även i dessa färger/storlekar


Andra har även köpt
Drift & produktion:  Wikinggruppen