Välkommen till vår blogg!

Här hittar du en del smått och gott och får veta lite mer om vad som händer hos oss - både framför och bakom kulisserna...

Vi utökar samarbetet med DHL

Som e-handlare är man beroende av många samarbetspartners - kort-och fakturaföretag, leverantörer, tekniker, transportöretag och många många fler. Ibland kan det kännas tufft, men samtidigt är det ju rättvist. Vi väljer noga ut våra partners och följer upp för att veta att våra kunder får bra tjänster som går att lita på. Trots allt är vi ju ansvariga för hur väl varukedjan fungerar och kvaliten alla runt omkring presterar! 

Ni har säkert läst en del kritik i media som riktas mot hur Postnord sköter sitt uppdrag. Tyvärr måste vi stämma in i kören av kritiker. Därtill har man infört rejäla begränsningar i vilka storlekar på paket som får skickas med några av de mest populära tjänsterna. Även om vi jobbat länge med företaget är det alltså nu dags för ett byte. 

Vi utökar vårt samarbete med DHL, så från och med nu kommer betydligt fler av våra kunder att få leveranserna via dem. Det innebär pålitligare leveranser, mindre strul och förhoppningsvis ännu mer nöjda kunder! Vi kikar också på hur vi kan få en utökad miljöprofil genom detta samarbetet. Kul och viktigt!

Berätta gärna för oss vad ni tycker vi mer kan förbättra vad gäller våra leveranser!

1 kommentar

EllAnibre 6 månad sedan
Comprar Viagra En Zaragoza Buy Propecia Through Paypal [url=http://buylevi.com]levitra online pharmacy in usa[/url] Water Pill Online Purchase Cephalexin 500mg For Pets
Drift & produktion:  Wikinggruppen