Välkommen till vår blogg!

Här hittar du en del smått och gott och får veta lite mer om vad som händer hos oss - både framför och bakom kulisserna...

Massor med ny Non Woven tapet i sortimentet

Nu utökar vi sortimentet av Non Woven tapeter!

Vi tror på att kunden själv ska få välja vad som passar bäst, men oavsett alternativ ska det vara en prisvärd och högkvalitativ produkt. Funderar du på skillnaden mellan papperstapet och Non Woven?

Ja, det är en del skillnad och lite kortfattat kan man säga att Non Woven (eller Easy Up som den ibland kallas) är lite smidigare att jobba med. Du lägger till exempel på klistret direkt på väggen istället för på tapetens baksida. Sedan är det alltid montering kan-i-kant- utan överlappning och när tapeten kanske någon gång ska tas ner så brukar det gå väldigt mycket smidigare.

Nackdelar? Ja, det är klart att med ett annat material så blir tapeterna lite dyrare, men vi gör vad vi kan för att hålla priserna nere! Faktum är att vi troligen har de billigaste Non Woven tapeterna på marknaden vad gäller fototapeter av kvalitet. Så det är inte utan att vi så klart är nöjda med att nu ha lagt upp närmare 30 ny motiv!

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion:  Wikinggruppen